topster.nl Home Page

FTP sync downloaden

De lokale map bestanden automatisch worden gesynchroniseerd met de bestanden van een FTP-server en vice versa. | Het programma kan hier gedownload worden

Start downloaden...
Installatie downloaden

Start downloaden...
Downloaden van de draagbare versie

De download, de installatie en het gebruik van de aangeboden software wordt gedaan op uw eigen risico. Iedere aansprakelijkheid voor enige schade of verlies van data is uitgesloten.
Versie:1.8.0.1
Door de:20-02-18
Downloads:37287 x
Grootte draagbare:430 kB
Grootte installatie:532 kB
Voorwaarde:.NET 4.0
Het platform:x 86 / x 64
Programmatype:Freeware
Beoordeling:Positieve96   Negatieve recensie242
Aanvraag Aanvragen / error log

FTP sync FTP sync

Screenshot van FTP sync

De lokale map bestanden automatisch worden gesynchroniseerd met de bestanden van een FTP-server en vice versa.

Deze toepassing wordt lokale mappen en de bijbehorende bestanden gesynchroniseerd met een FTP-server. Het alleen lokaal gewijzigde bestanden automatisch op de FTPserver bijgewerkt worden.
Gewijzigde bestanden op de FTP-server kunnen ook automatisch lokaal worden bijgewerkt. Terwijl alleen de gewijzigde bestanden worden gedownload.

Via dit programma, bijvoorbeeld alle HTML-documenten, afbeeldingen enzovoort, automatisch het toevoegen, wijzigen of verwijderen, een bestand overdragen aan de server een gehele website en up-to-date te houden zodat de homepage is online kan worden.

Als u wilt instellen van de FTP-gegevens, evenals de gewenste doelmap op de server moet worden opgegeven. Toch moet de lokale map waarin de gegevens zijn, ten laste van zeer worden opgegeven. Neer de FTP worden bestanden naar deze map ook geladen.
De ingebouwde projecten zelfs meerdere FTP-servers worden gebracht door constant up to date.
Door de knoppen "Lokale selectievakje", "Uploaden", "Server controleren", "Downloaden" en via de automatische "Synchroniseren" de zeer gebruiksvriendelijke programma wordt gecontroleerd.

Voor deze toepassing is Microsoft .NET Framework 4.0 nodig. Klik hier om te downloaden van het kader.» Meer programma 's